Edin Džeko ima fantastičnu podršku u Istanbulu

Mnogi njemu bliski su na stadionu

Edin Džeko ima fantastičnu podršku u Istanbulu

Eldar Ganibegović

Edin Džeko večeras igra finale Lige prvaka s Interom protiv Manchester Cityja, a na stadionu u Istanbulu ima zaista veliku podršku.

Inter je ove sezone odigrao sjajnu sezonu u Ligi prvaka, te stigao do finala prvi put nakon 2010. godine kada je osvojio tripletu.

S četiri gola u Ligi prvaka ove sezone velike zasluge za to ima i bh. kapiten Edin Džeko, te se i večeras našao u početnoj postavi Intera.

Na Ataturk stadionu u Istanbul Edin ima zaista sjajnu podršku. Mnogi njemu bliski ljudi su na tribinama, te ga prate i podržavaju.

Opis nije dostupan.

Na Instagramu je objavljena fotografija na kojoj su pozirali Aldin Džidić, Tarik Filipović i Senijad Ibričić.

Oglasi

Osim njih, tu je svakako i familija Edina Džeke. Otac Midhat, mama Belma, supruga Amra, sestra Merima, te djeca su na tribinama i pružaju svom sinu, suprugu, bratu i babi veliku podršku.

Opis nije dostupan.

Džeko igra protiv svog bivšeg tima, Manchester Cityja, što je svakako još jedan motiv više da večeras postane treći bh. fudbaler s trofejem Lige prvaka.

Vidjet ćemo koliko Inter i Edin mogu u ovoj utakmici, a tekstualni prijenos uživo možete pratiti putem portala SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester City: Ederson, Ruben Dias, Stones, Ake, Gundogan, Haaland, Grealish, Rodri, De Bruyne, Bernardo Silva, Akanji,

Inter: Onana, Dumfries, Džeko, Martinez, Acerbi, Calhanoglu, Barella, Dimarco, Darmian, Brozović, Bastoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Dzeko kloc
1 2
Convicts
Bravo Tarik vidi se koje pravi Zenicanin,pozz za Dzeksona.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi