Nakon pobjede nad Finskom

De Colo: Finci su izuzetan tim

T. Hebib

Nando De Colo ubacio je 16 poena u pobjedi Francuske nad Finskom.

Kao i ostali igrači istakao je kako je meč bio jako težak i da su Finci sjajan tim.

"Nikad nije lako odigrati prvi meč. Svi su spremni i svi žele pobjedu protiv nas. Oni su jako dobar tim, to su večeras i pokazali. Kada se ne igra agresivno protiv njih, mogu biti opasni. Mi smo igrali samo 30 minuta večeras", istakao je De Colo, te je dodao da je sretan što je u reprezentaciji.

"Igram svoju igru, timsku. Imao sam dobru sezonu u CSKA, želim nastaviti i ovdje. Znam da imam odgovornost i dajem sve od sebe za ekipu. Sretan sam što sam u reprezentaciji ovog ljeta, imamo priliku da ispišemo povijest", istakao je De Colo.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti