Navijači čekaju Sancheza, a United predstavio traktor
Foto: manutd.com

"Zanimljiva" manifestacija na Old Traffordu

Navijači čekaju Sancheza, a United predstavio traktor

Simpatizeri Manchester Uniteda već danima "osluškuju" sve moguće izvore informacija u nadi da će čuti vijesti o produženju ugovora Davida De Gee, ili zvaničnom predstavljaju Alexisa Sancheza kao novog pojačanja Crvenih đavola.

Dok navijači čekaju vijesti o Sanchezu koji bi svakog dana trebao stići kao pojačanje iz Arsenala, iz kluba su ih obavijestili o zvaničnom predstaljvanju na Old Traffordu. Međutim, nije predstavljen čileanski fudbaler nego je predstavljen japanski traktor, i to ne bilo kakav već "Oficijelni traktor Manchester Uniteda".

Manchester United je jedan od najpopularnijih klubova na svijetu, pa ne čudi da veliki broj kompanija želi sklopiti partnerstvo sa Crvenim đavolima.

Od kladionica do proizvođača guma, Manchester United ima veliki broj sponzora, a danas su od partnerske kompanije Yanmar dobili i poseban poklon.

Naime, Manchester United je sa ovom japanskom kompanijom koja se bavi proizvodnjom poljoprivrednih mašina produžio ugovor 2016. godine, a danas je stigao i zanimljiv "poklon" na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, na Old Traffordu je predstavljen "zvanični traktor Manchester Uniteda" u bojama i sa grbom kluba na limariji. Inače, ime kompanije Yanmar koja proizvodi "klupski traktor" se često može primijetiti na reklamnim banerima na Old Traffordu, pa je sigurno da United zarađuje veliki novac od partnerstva sa istom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi