De Gea jasno poručio gdje želi nastaviti karijeru

Ništa ne krije

De Gea jasno poručio gdje želi nastaviti karijeru

Esmer Oštraković

Manchester United ove sezone ne igra baš najbolje iako se to očekivalo nakon dolaska novo trener u klub.

Nije sezona krenula baš najbolje za ovaj tim, te su odmah na udaru bili svi nogometaši, kao i novi trener.

Međutim, Ten Hag je tražio strpljenje od navijača nakon uvodnih utakmica, te je Manchester United u posljednje vrijeme zaigrao dosta bolje.

Ako se izuzme gradski derbi protiv Manchester Cityja u kojem su doživjeli poraz koji sigurno mnogo boli svakog navijača ovog kluba, ostvareni su neki jako dobri rezultati.

Jučer je tako Manchester United uspio da ostvari pobjedu na uvijek teškom i nezgodnom gostovanju kod Evertona i tako se primakne borbi za Ligu prvaka.

Jedan od najboljih pojedinaca u ovoj sezoni u Manhcester Unitedu je golman ovog kluba David de Gea koji brani jako dobro.

On je ostao prvi izbor i nakon dolaska novog trenera iako se špekulisalo o dolasku novog golmana, a najglasnije se spominjalo ime Oblaka iz Atletico Madrida.

De Gea je upitan o tome gdje želi nastaviti svoju karijeru i da li razmišlja o tome, a on je odgovorio jako direktno.

"Novi ugovor? Naravno da želim biti ovdje još mnogo godina, tako da ćemo vidjeti šta će se desiti u budućnosti. Veoma, veoma sam sretan u Manchester Unitedu", rekao je De Gea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

David de Gea on his contract: “New contract? Of course, I would like to be here for more years, so we'll see what happens in the future”, tells BT Sport. 🚨🇪🇸 #MUFC

“I'm really, really happy here at Man United”. pic.twitter.com/E4KQoEh6GA

Tako je riješena stvar kada je riječ o tome da će napustiti klub, naravno ako se njega bude pitalo, te je samo pitanje da li ga Ten Hag želi ostaviti na mjestu prvog golmana kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi