Čini se da će ceh za očajne igre Uniteda platiti ni kriv ni dužan David de Gea

Đavoli žele novog golmana

Čini se da će ceh za očajne igre Uniteda platiti ni kriv ni dužan David de Gea

Eldar Ganibegović

Manchester United na najgori mogući način otvorio je novu sezonu.

Crveni đavoli po prvi put nakon 1992. godine zauzimaju posljednje mjesto engleske Premier lige poslije dva odigrana kola.

Izabranici Erika ten Haga poraženi su u prvom kolu na domaćem terenu od Brightona (1:2), da bi u drugom doživjeli debakl kod Brentforda, bilo je 4:0.

Čelnici Manchester Uniteda odlučili su da reaguju i u klub doveli jednog od najboljih veznjaka svijeta, Brazilca Casemira, no čini se da tu nije kraj.

Veliki broj igrača povezuje se s Manchester United, a danas njemački Bild donosi informaciju kako je tim s Old Trafforda zainteresovan za usluge Kevina Trappa, golmana Eintrachta iz Frankfurta.

Kako navedeni izvor prenosi, Crveni đavoli su već poslali ponudu za 32-godišnjaka koji ugovor s osvajačem Evropske lige iz prošle sezone ima do ljeta 2022. godine.

Oglasi

Teško je očekivati da jednog ovakvog golmana planiraju smjestiti na klupu, što su sigurno loše vijesti za Davida de Geu.

Vidjet ćemo može li Manchester United da osvoji prvi bod ili bodove večeras, kada u okviru trećeg kola igra protiv Liverpoola.

U posljednjih 10 službenih međusobnih susreta dva puta je slavio Manchester United, pet Liverpool, a tri su dvoboja završila neriješeno. Također, Redsi su slavili u posljednje tri utakmice

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posljednji duel ove dvije ekipe na Old Traffordu bio je itekako bolan za United jer su gosti slavili s čak 0:5.

Večerašnja utakmica igra se s početkom u 21 sat i vidjet ćemo da li Manchester United ili Liverpool mogu do prve pobjede u ovoj sezoni, pošto je Liverpool remizirao s Fulhamom i Crystal Palaceom u prva dva kola. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovi nisu normalni,definitivno.
7 3
hake
Šta vam je retardi? Ljudi nemaju zamjenu za De Geu, tako da traže drugog golmana.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi