De Gea stao u odbranu Solskjaera i pronašao krivca za novu blamažu

United i danas poražen

De Gea stao u odbranu Solskjaera i pronašao krivca za novu blamažu

E. Škorić

Manchester United je ponovo razočarao, ovaj put izgubivši s 4:1 na gostovanju kod Watforda.

Manchester United na pet posljednjih utakmica Premier lige ima čak četiri poraza i sa 17 bodova je tek sedmi tim na tabeli, što neprihvatljivo za takav klub i sa takvim igračima koje trenutno ima.

Poraz od Watforda mogao bi da bude kap koja je prelila čašu i pitanje je hoće li Ole Gunnar Solskjaer i ovo preživjeti, ali ako pitate golmana Davida de Geuu, koji je pomogao da United danas ne doživi i uvjerljiviji poraz, Norvežanin nije kriv.

"Lako je uvijek kriviti menadžera ili stručni štab, ali ponekad su krivi igrači. Bilo je neugodno vidjeti kako Manchester United igra danas. Ovo nije prihvatljivo, nedopustivo je da ovako igramo", priznao je De Gea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, najveće kritike i dalje idu na račun Solskjaera, mada bi se Cristiano Ronaldo i saigrači trebali zapitati...

Da stvar za Crvene vragove bude još gora, slijedi ima pakleno gostovanje kod Chelseaja, pa susret s Arsenalom, ali najprije teško gostovanje kod Villarreala u Ligi prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...zna li neko da li su igrali danas Penaldo i Bruno Penaldes?
2 8
Sars33
E ja naslova i kurca, pa koji je glavni krivac sad?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije