De Laurentiis postavio cijene za dvojicu igrača koje želi pola Evrope: "Te ponude se ne razmatraju"

Jasna poruka predsjednika Napolija

De Laurentiis postavio cijene za dvojicu igrača koje želi pola Evrope: "Te ponude se ne razmatraju"

E. Čaušević

Napoli će ovog ljeta imati pune ruke posla jer će teško u svojim redovima zadržati Kalidoua Koulibalyja i Fabiana Ruiza.

Koulibaly je pokazao želju da napusti Napoli na kraju sezone i napravi iskorak u svojoj karijeri, a ovaj defanzivac se najviše povezivao s prelascima u PSG i Manchester United.

Napolitance bi mogao napustiti i španski veznjak Fabian Ruiz koji je svojim igrama skrenuo pažnju nekoliko klubova. Za Ruiza zainteresovani su Real Madrid i Barcelona i sigurno je da on nema ništa protiv povratka u Španiju.

Međutim, Aurelio De Laurentiis je odlučan da zaradi što više novca. U klubu su svjesni da će teško zadržati ovaj dvojac u ekipi, te su odlučili da postave cijenu za njih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

De Laurentiis je javno odlučio da kaže da su Koulibaly i Ruiz na prodaju, ali da nema šanse da će sniziti cijenu za njih.

"Fabian ima tri godine ugovora, a Koulibaly dvije. Znamo da ih žele mnogi klubovi i to je ok. Ipak, obojica koštaju po 100 miliona eura i nikome nećemo praviti problem ako žele toliko platiti. Svi koji šalju ponude od 60-70 miliona eura to rade uzalud jer ih uopšte ne razmatramo", rekao je De Laurentiis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi