De Laurentiis: Želimo Vrsaljka, ali ga Atletico ne pušta

Predsjednik Napolija

De Laurentiis: Želimo Vrsaljka, ali ga Atletico ne pušta

O italijanskoj sportskoj javnosti već se danima špekuliše da bi Šime Vrsaljko na zimu mogao preći u Napoli.

Vrsaljko je nezadovoljan statusom i minutažom u Atleticu, te je voljan promijeniti sredinu, a povratak u Italiju je navodno opcija koja mu je najprivlačnija.

Hrvatskog reprezentativca u svojim redovima želi vidjeti Napoli, što je potvrdio i predsjednik kluba Aurelio de Laurentiis, međutim situacija je komplikovana.

"Želimo se pojačati na krilima, ali nije jednostavno jer u januaru će najbolji igrači teško napraviti transfer. Sviđa mi se Vrsaljko, ali situacija je komplicirana", rekao je De Laurentiis za II Mattino, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nedavno sam razgovarao s Atleticovim predsjednikom i rekao mi je da mi ga ne može dati sada, nego tek u junu jer imaju previše utakmica."

Za usluge Vrsaljka je navodno zainteresovan i Liverpool.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi