De Ligt na utakmici uzeo makaze i rasporio šorc

Previše stezao njegove mišiće

De Ligt na utakmici uzeo makaze i rasporio šorc

Endin Čaušević

Fudbaleri Ajaxa jučer su u gostima pobijedili De Graafschap i tako osvojili titulu prvaka Holandije.

Ajax je ove sezone odigrao zaista odlično, te je pored duple krune u Holandiji bio na korak od plasmana u finale Lige prvaka. No, jasno je da će većina prvotimaca otići jer su dobili nevjerovatne ponude od evropskih velikana.

Prvi u redu je kapiten Matthijs de Ligt koji se povezuje s mnogim klubovima, a iako ima tek 19 godina njegova cijena je preko 80 miliona eura.

De Ligt je jučer odigrao vjerovatno posljednji meč u dresu Ajaxa na kojem je imao nevjerovatan trenutak. Naime, u toku utakmice otišao je do klupe i zatražio makaze od ekonoma.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Nakon što ih je on donio rasporio je šorc s obje strane jer je previše stezao njegove butine. Naradno, ova slika je odmah postala hit na društvenim mrežama i poručili su da De Ligt ima prevelike mišiće za Adidasovu opremu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi