De Ligt: Uvijek sam želio biti Cristiano Ronaldo, čak je moj prvi dres u djetinjstvu bio od njega

Potvrdio transfer u Juventus?

De Ligt: Uvijek sam želio biti Cristiano Ronaldo, čak je moj prvi dres u djetinjstvu bio od njega

E. Čaušević

Holandski defanzivac Matthijs de Ligt u narednim danima trebao bi saopštiti gdje će nastaviti svoju karijeru.

De Ligt je privukao interes evropskih velikana odličnim igrama u dresu Ajaxa, a činilo se da će sigurno karijeru nastaviti u Barceloni. No, dogovor nije tekao kako se očekivalo, a u sve se uključio i Juventus.

Italijanski mediji već nekoliko dana pišu o tome da će De Ligt sigurno potpisati za Staru damu, te da će se ovaj dogovor ozvaničiti u narednih nekoliko dana.

Na neki način potvrdu za sve to dao je i De Ligt u izjavi za holandske medije. On je otkrio da mu je od malih nogu idol Cristiano Ronaldo, te da je uvijek želio biti poput njega.

"Sve se odvija nekako prebrzo. Tokom sezone u klubu smo igrali nekoliko takmičenja i nisam imao vremena da razmislim o svemu. Sada kada sam bio na prijateljima iz djetinjstva na večeri pričali smo o svemu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Došli smo do zaključka da sam uvijek želio biti Cristiano Ronaldo kada smo kao djeca igrali fudbal u dvorištu. Posebno dok je on bio još u Manchester Unitedu. Čak je i moj prvi dres bio Ronaldov. Ta večera bila je odmah nakon utakmica protiv Juventusa u Ligi prvaka kada sam se susreo s Ronaldom", rekao je De Ligt.

Međutim, još uvijek se niko od klubova nije oglašavao, a znajući kako stvari stoje u svijetu fudbala ne bi bilo čudno da De Ligt na kraju potpiše za Barcelonu ili neki treći klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Hajde mali uzmi 7,5 ili pusi kurac. Sta hoces ti 12, jebacu ti mater 12 puta pa nisi embape, tj ne igras u napadu. Vvd nema 12 pizduhane. Drag si mi al jebacu ti majku
0 15
markopolo
Opet ovaj kreten. Zašto se ne brišu ovakvi komentari???????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije