De Rossi "poludio" kada mu je Florenzi bacio kapitensku traku

Tako se ponaša pravi kapiten

De Rossi "poludio" kada mu je Florenzi bacio kapitensku traku

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su uz dosta muke na Olimpicu pobjedili Bolognu sa 2:1 u meču 24. kola italijanske Serije A.

Vučica je uz dosta sreće uspjela da dođe do nova tri boda jer im je Bologna pravila velike probleme, no na kraju je ostalo 2:1 za rimski klub. Eusebio Di Francesco napravio je nekoliko promjena u sastavu kako bi odmorio pojedine igrače, no u drugom dijelu je neke od njih morao uvesti u igru.

Jedan od igrača koji je ušao sredinom drugog poluvremena bio je Daniele De Rossi koji se konačno oporavio do povrede. De Rossi je odmah po ulasku na teren oduševio javnost svojim potezom kada je odbio da preuzme kapitensku traku.

Alessandro Florenzi mu je bacio kapitensku traku, a De Rossi je samo ljutito odmahnuo rukama i vratio traku svom saigraču. Zbog ovog poteza je dobio velike pohvale na društvenim mrežama, ali i aplauz s tribina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, do kraja meča kapitenska traka je ipak završila oko ruke iskusnog veznjaka jer je u 83. minuti Florenzi izašao iz igre.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti