Ono što je Sansone uradio igračima Rome viđamo samo od Lionela Messija

Fantastičan gol za 2:1

Ono što je Sansone uradio igračima Rome viđamo samo od Lionela Messija

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su pred svojim navijačima uz dosta muke pobijedili Bolognu sa 2:1 u meču 24. kola italijanske Serije A.

Rimski klub sigurno da je očekivao pobjedu u ovom duelu, ali i da će do nje doći mnogo lakše nego što je to zaista bilo. Bologna je od prve minute pravila probleme Romi čiji igrači jednostavno nisu uspjeli da se organizuju u prvom poluvremenu.

Međutim, u nastavku se to promijenilo jer je Roma uspjela da dođe do 2:0 golovima Kolarova i Fazija. No, Roma ne bi bila Roma kada ne bi strepila do zadnje sekunde. Naime, u 84. minuti gosti su zasluženo uspjeli da dođu do gola i smanje na 2:1.

Fantastičan slalom krzo odbranu rimskog kluba napravio je Nicola Sansone koji je odigrao strašan meč. On je napravio dar-mar u kaznenom prostoru domaćih i zatim je prizemnim šutem pogodio za 2:1. Ovakve golove navikli smo često gledati od Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti