Pomogao ekipi da sruše Liverpool, pa nakon utakmice pokazivao srednji prst navijačima Redsa

Henderson nije mogao da se suzdrži

Pomogao ekipi da sruše Liverpool, pa nakon utakmice pokazivao srednji prst navijačima Redsa

Endin Čaušević

Liverpool je danas doživio šokantan poraz na gostovanju kod Nottingham Foresta (1:0), a u centru pažnje nakon meča našao se golman domaćeg tima Dean Henderson jer je pokazao srednji prst navijačima Redsa.

Redsi su bili apsoludni favoriti u današnjem meču protiv Nottinghama nakon što su u prošlom kolu pobijedili Manchester City.

Očekivalo se da će Liverpool i danas bez većih problema da dođe do pobjede i nova tri boda, ali na kraju je Nottingham uspio da šokira goste s Anfielda i na kraju slavi sa minimalnih 1:0.

Odlučujući trenutak utakmice desio se u 55. minuti kada je Awoniyi uspio da zabije jedini pogodak na utakmici za veliku pobjedu domaćeg tima.

Liverpool je do kraja meča napadao svim silama i imao nekoliko ogromnih prilika, ali je Henderson bio junak Nottinhgama jer je svojim sjajnim odbranama na kraju sačuvao mrežu i ostalo je 1:0.

Upravo je Henderson bio u centru pažnje nakon utakmice zbog poteza koji nije previše oduševio englesku javnost.

Oglasi

Golman Nottinghama je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka slavio pobjedu pred navijačima Liverpoola, a onda im je pokazao srednji prst što su kamere sve snimile i očekivano je to postala glavna tema na Otoku.

Međutim, nekadašnji golman Manchester Uniteda se nije zaustavio na tome jer je nakon toga otišao do navijača Nottinghama i čak se popeo na tribinu kako bi s navijačima proslavio pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Liverpoola su tokom drugog poluvremena vrijeđali Hendersona, ali i pored svega toga neprofesionalno je što im je on na kraju pokazao srednji prst.

Jasno je da je i njegova netrpeljivost prema Liverpoolu dosta velika jer je on dijete Manchester Uniteda i upravo je iz Crvenih đavola stigao u Nottingham na posudbu do kraja ove sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi