Debata na internetu: Je li Mou zaboravio pojedince ili namjerno nije želio da ih imenuje?

Učestvovao u kvizu

Debata na internetu: Je li Mou zaboravio pojedince ili namjerno nije želio da ih imenuje?

E. Škorić

Portugalski stručnjak Jose Mourinho učestvovao je u jednom kvizu i morao je da odgovara na blic pitanja.

Samo nekoliko sekundi je Mourinho imao za odgovor, pa je tako na pitanje da imenuje tri engleska defanzivca, Jose ispalio: "John Terry, Gary Cahill i...". Uslijedila je tišina, nije mogao više da se sjeti nikoga.

Na Twitteru se brzo razvila debata i neki tvrde da je Mourinho namjerno izostavio i Chrisa Smallinga, Lukea Shawa, Phila Jonesa... koje je trenirao prije godinu-dvije u Manchester Unitedu.

Zaboravio je Posebni i nekadašnje igrače u Chelseaju Waynea Bridgea, Glena Johnsona i Ashleyja Colea.

"100% je to učinio namjerno haha", napisao je jedan od korisnika na Twitteru, drugi je dodao: "Nije lud da ima tako loša sjećanja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, ipak, čini se da je jednostavno Mourinho dobio premalo vremena i nije imao kad da se prisjeti engleskih odbrambenih igrača s kojima je sarađivao tokom trenerske karijere.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Malo vremena, mozak blokira. Nije on Ajnštajn.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti