Mourinho stvorio porodicu: "Još uvijek imamo WhatsApp grupu sa svim igračima Intera iz 2010. godine"

Posebna veza

Mourinho stvorio porodicu: "Još uvijek imamo WhatsApp grupu sa svim igračima Intera iz 2010. godine"

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho nedavno je izjavio da je najljepši dio svoje trenerske karijere proveo na klupi Intera s kojim je 2010. godine osvojio tripletu.

Mourinho je s Interom 2010. godine osvojio sve što je mogao, a nakon odlične sezone otišao je u Real Madrid gdje se nije baš najbolje proveo. Portugalski stručnjak je poručio da je uživao dok je bio trener Intera i da mu je žao što nije duže ostao na Meazzi.

Koliko je atmosfera tada bila odlična u svlačionici Intera najbolje pokazuje činjenica da je Mourinho ostao u kontaktu sa svim igračima iz tadašnje ekipe italijanskog kluba.

Naime, bivši napadač Intera, Samuel Eto'o, je otkrio da se još uvijek koristi WhatsApp grupa u kojoj su svi igrači iz tadašnjeg tima Intera, ali i Jose Mourinho i da svakodnevno pišu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mourinho je napravio porodicu u Interu. Još uvijek imamo WhatsApp grupu u kojoj se dopisujemo svaki dan, slavimo rođendane i prisjećamo se lijepih uspomena. Jose nam daje informacije o rezultatima s utakmica iz cijele Evrope jer je opsjednut time. Samo vidiš poruku Josea 'Da li ste vidjeli rezultat Dortmunda momci?'. Zaista smo jedna porodica i to traje evo već desetak godina", rekao je Eto'o.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi