Trener golmana FK Sloboda

Dedić: Hadžić je dostojna zamjena za Pirića

Adnan Beganović

Odlaskom Kenana Pirića, za FK Sloboda nastali su mali problemi na golmanskoj poziciji, ali su ih čelnici kluba riješili dovođenjem Adnana Hadžića iz Mladosti DK. 

O samom radu golmana tima sa Tušnja za SportSport.ba je govorio trener golmana Mirsad Dedić. 

"Mislim da su tereni dobri za rad, a golmani daju sve od sebe. Igrači daju sve od sebe i nadam se da će za treći dio priprema sve biti uredu", ističe Dedić.

"Ja svoje golman znam, Muminovića i Hadžića. Hadžić je bio kod nas pri ulasku u Premijer ligi i fond golmana smo tako ispunili. Mislim da je Hadžić  među boljim golmana što se tiče zamjene za Pirića i vjerujem da nećemo imati nikakvih problema", dodao je trener golmana FK Sloboda Mirsad Dedić za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlaci će treći dio pripremati obaviti u Antaliji, iako je prvobitni plan bio vezan za Crnu Goru, tačnije Ulcinj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti