Dedić, Karić i Grahovac pojačali Mladost
Trojica Zeničana koji imaju veliki broj utakmica u Premijer ligi pojačali su mladu ekipu Mladosti, koja je doživjela potop u prvom meču protiv Jedinstva

Velika pojačanja za mladu ekipu iz Doboja kod Kaknja

Dedić, Karić i Grahovac pojačali Mladost · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja sezonu u 1.ligi FBiH otvorili su visokim porazom u gostima protiv Jedinstva. Utakmicu u Bihaću sigurno da svi žele što prije zaboraviti, ali svakako je to bila i prilika da se odgovorni u klubu uvjere da mlada ekipa s tim igračkim kadrom ne može mnogo napraviti u drugom po jačini rangu takmičenja u BiH.

Nakon utakmice rukovodstvo kluba obavilo je razgovore i postiglo dogovor s trojicom igrača, koji će sigurno predstavljati velika pojačanja za ovu mladu ekipu. Jučer su ugovore s Mladosti potpisali Anel Dedić, koji je i prošle sezone nastupao za Mladost u Premijer ligi, te Mahir Karić i Vladimir Grahovac, koji su prošlu sezonu igrali za Radnik iz Bijeljine.

Dedić nastupa na poziciji veznjaka, kao i Grahovac, dok će Karić predstavljati veliko pojačanje za napad Mladosti.

U drugom kolu Mladost će na svome terenu dočekati ekipu Tomislava, a trojica novih igrača imaju pravo nastupa. Vidjet ćemo hoće li ih trener Dragan Radović odmah gurnuti u vatru od prve minute budući da nisu prošli pripreme s ekipom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mladost će i ove sezone ko i prošle u Premijer ligi imati sigurno najmlađu ekipu u 1.ligi FBiH, a to je svakako prilika za mlade igrače da se dokažu i skrenu pažnju na sebe.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
100 % scenario kao Zepce ispadaju iz prve lige FB
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi