Deeney: Nije fer prema Liverpoolu

Očekuje da se sezona završi

Deeney: Nije fer prema Liverpoolu

Edmir Škorić

Kapiten Watforda Troy Deeney smatra da ne bi bilo pravedno prema Liverpoolu da se sezona ne završi.

Deeney vjerueje da će FA pronaći najbolji način da riješi novonastalu situaciju izazvano pandemijom koronavirusa i da će sezona ipak biti završena iako je trenutno suspendovana do početka aprila.

Liverpool nakon 29 kola ima čak 25 bodova više od Manchester Cityja i bio je nadomak matematičkog osiguravanja titule, no onda je uslijedila pandemija i prvenstvo Engleske moralo se obustaviti.

"To bio bio zaista veliki udarac za njih i ne bi bilo fer prema Liverpoolu. Mislim da svi žele da oni osvoje trofej, zato što su ove sezone bili nevjerovatni. Ne znam kako i kad, ali sezona se mora završiti da bismo na kraju bili pravedni prema svima", kaže Deeney.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Deeneyjev Watford je jedini pobijedio Liverpool ove sezone i to na koji način - 29. februara ove godine bilo je 3:0, a Deeney je postigao jedan gol na meču.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi