Defrel: Želim da pokažem Romi šta sve znam

Uoči duela protiv 'svog' kluba

Defrel: Želim da pokažem Romi šta sve znam

Francuski napadač Gregoire Defrel će za vikend biti u neobičnoj poziciji jer će u dresu Sampdorije zaigrati protiv Rome, kluba čiji je i dalje član.

Defrel je ljetos stigao u Sampdoriju na jednogodišnju posudbu, ali se očekuje njegov povratak na Olimpico nakon što sezona završi.

Sjajni napadač se u Romi nije naigrao, a priznaje da će mu biti čudno istrčati na Olimpico u dresu nekog drugog kluba.

"Bit će neobično, ali drago mi je što se vraćam na taj lijepi stadion. Moram pokazati Romi šta sve znam", rekao je Defrel, koji se potom prisjetio svoje epizode u Rimu koja nije baš bila onakva kakvom je zamišljao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Šta je pošlo po zlu? Svašta pomalo, počev od povreda pa nadalje. Nisam dobio priliku da pokažem sve što sam u stanju učiniti, ali ostavio sam to iza sebe. Sada samo mislim na Sampdoriju".

Gregoire Defrel je ove sezone postigao pet golova na jedanaest utakmica u Seriji A.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi