Dehić: Mogli smo do sva tri boda, hvala navijačima na podršci
U lokalnom derbiju mreže si mirovale, ali uzbuđenja nije nedostajalo

Mladi golman Natrona

Dehić: Mogli smo do sva tri boda, hvala navijačima na podršci

S. Mlaćo

U lokalnom derbiju Moševac i Natron su podijelili bodove. Završilo je 0:0, a radilo se o susretu 13. kola Druge lige Centar.

Na golu gostiju istakao se mladi čuvar mreže Muhamed Dehić koji je uspio svoju mrežu ostaviti netaknutom.

"Gradu Maglaju puno znači ovaj gradski derbi, a nama igračima je svakako motivacije više. U utakmicu smo ušli dobro, imali smo loptu kod sebe, te kako je vrijeme odmicalo igrali sve bolje i bolje. Stvarali smo i prilike, ali završnica nas nije išla. U 70. minuti imali smo i prečku, te da smo tada postigli pogodak utakmica bi otišla u drugom smjeru. Moram istaći da smo svi ostavili sre na terenu, za svaku loptu smo se borili do kraja. Zadovoljan sam našom igrom, ali rezultatom i ne, jer smo mogli uzeti sva tri boda. Zahvalio bih se našim navijačima na podršci" dodao je Dehić.

Natron se trenutno nalazi na osmom mjestu, a u narednom kolu će ugostiti Krivaju iz Zavidovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi