Deja vu na Stamford Bridgeu: Isti gol, isti strijelac, isti protvinik - druga godina

Zanimljivo, nema šta...

Deja vu na Stamford Bridgeu: Isti gol, isti strijelac, isti protvinik - druga godina

Ako ovo nije "daja vu", onda ne znamo šta jeste. Naime, Willian je sinć postigao fantastičan gol za Chelsea i "iskopirao" sam sebe.

Naime, Willian je sinoć postigao sjajan gol iz slobodnjaka za 2:0 u pobjedi (3:0) svog Chelseaja nad kijevskim Dynamom u prvom meču 1/8 finala Lige Evrope na Stamford Bridgeu.

Ništa neobično, Brazilac je majstor za slobodnjake. Međutim, sličnosti sa njegovim golom iz 2015. godine su nevjerovatne.

Tada se na Stamford Bridgeu igrao meč grupne faze Lige prvaka između Chelseaja i kijevskog Dynama, a Willian je pogodio za pobjedu svoje ekipe od 2:1.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ponovo je to bio slobodnjak iz slične pozicije, Willian je šutao u isti ugrao i pogodio proviv istog rivala, samo tri i pol godine ranije.

Najveća razlika je distanca, s obzirom da je Willian sinoć šutao sa nešto manje razdaljine od gola.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti