Sjećate li se Dejagaha? Objavio fotografiju koju je Džeko jednostavno morao podijeliti

Neka ljepša vremena Wolfsburga

Sjećate li se Dejagaha? Objavio fotografiju koju je Džeko jednostavno morao podijeliti

Endin Čaušević

Wolfsburg je 2009. godine bio glavna tema fudbalske javnosti jer su na spektakularan način uspjeli da dođu do titule prvaka Njemačke.

Vukove su tada predvodili Edin Džeko, Zvjezdan Misimović i Grafite koji su odigrali nestvarnu sezonu. Grafite je zabio čak 28 golova, a Džeko samo dva manje, dok je Misimović imao rekordnih 20 asistencija.

Dio ovog tima bio je i iranski fudbaler Akhan Dejagah od kojeg se očekivala nešto bolja karijera, ali nažalost nije ispunio očekivanja.

Dejagah trenutno igra u Iranu gdje je član Tractora već dvije sezone. Dejagah se prisjetio zlatnih vremena iz Wolfsburga i objavio je zanimljivu fotografiju na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na fotografiji su pored njega još Džeko, Diego i Barzagli, a Dijamant ju je podijelio i na svom profilu. Zaista su ovo bila zlatna vremena Wolfsburga.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Penderinos
Nikada vise BIH neće imati igrače kao sto su te sezone igrali Dzeko i Misimovic i Ibisevic i Salihovic. Dzeko ukupno 26 golova od čega cak 21 u drugoj polovici sezone, miske upisao rekordnih 20 asistencija, vedo za polusezonu zabio 18 da nije bilo te proklete povrede samo bi mu nebo bila granica. Sejo isto sezonu završio s skorom od 8 golova i 9 asistencija. Sjećam se te sezone igraju jedni protiv drugih, sad ga zabi vedo, sad dzeko a meni srce puno. Rasturili su Bundesligu te sezone Bosanci, a sada se Radujemo kada Demirović potpise za jedan Freiburg pa makar cijelo vrijeme sjedio na klupi. Trenutno ne vidim igrača koji bi mogao briljirati kao spomenuti. Možda pjanke ali je i on ušao u godine, a i prelazak u barci se ispostavio kao promašaj
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi