22

Komentari (22)

rodjak
Dobrodosao Dejo,mislim da ce biti puno bolji u 16m od Fejsala,stvaramo puno sansi po utakmici samo treba jedna "lisica" da to posprema u mrezu,a gledajuci njegov video mislim da ima takve karakteristike i pun o je okretniji od Fejsala FORZA VELEZ
Comandini
Forza Veleeeeez
FG70
Idemooooooo. Kakva ce ovo ekipa da bude niste vi dusmani ni svjesni. M.U.S.V.D.G
Klackalica
Bahahahaha ko je ovaj?
FG70
Sarbit2019
Čestitke da Velež izađe u Evropu abd
user1605368976
Sretno da bude i golove da redovno zavija.
frkt
Nisam navijac Veleza, ali vam ovaj moze biti kakve koristi radi Fejsala. aBd da budete u top 3.
TSS
Znaci nista od Evrope.
Pikachu11
TSS
Ma bio im je potreban igrac koji je kvalitetom iznad ostalih u ekipi. Ako realno pogledas imaju najslabiji kadar od ekipa koje se bore za Evropu. Ne mogu vjecno igrati na tu kartu zajednista i fedjinog hajca, potreban im je i individualni kvalitet.
Pikachu11
Tesko je dovesti takovog igraca, evo vidis npr. Sarajevo sa dosta vecim finansijama nije moglo dovesti boljeg napadaca pa je izbor pao na ovog Cmiljanica koji je macaka u vreci. Na zalost ovo je realnos nasih klubova da ozivljavaju karijere igracima poput ovoga sto je dosao u Velez ili druga opcija mlađi igraci jos ne dokazani, a ti kapitalci i igraci koji ce ciniti prevagu na terenu svi bi mi volili take igrace gledati u klubovima za koje navijamo ali nazalost tesko.
TSS
Ma druze Sarajevo je druga prica, jer ne isplati Sarajevu sad dovesti napadaca i dati mu platu 10 milja eura, a da pri tome imas jos 3 napadaca na klupi. Sarajevo uz Borisa ima jos i Handzica, mladog Dervisagica koji tek treba da dobije priliku, plus Ahmetovica koji bi vrlo brzo mogao biti spreman. Dovest ce sigurno i zamjenu za Tatara, tako da Sarajevo nista slabije nece biti u odnosu na proslu polusezonu, cak bi i nesto jaci mogli biti.
user1579962154
@TSS ovo sto pises nema logike. Mislis da bi uprava dovela igrača koji nema perspektivu ? I za Fejsala ste isto pricali pa je ispao jedan od najboljih napadača PL, Mujezinovica su iz nargila bara doveli da igra a danas je standardni igrač željezničara. Od kluba koji se bori za svoje postojanje dosli smo do kluba koji se bori za Evropu. Budi realan i priznaj, ovi ljudi znaju sta rade a međusobni odmjer sa ekipama koje se bore sa nama za Evropu pokazuje da Je Velez puno kvalitetniji nego sto ti mislis. A pred nama je jos puno utakmica. Sarajevo ce biti šampion, al EVROPA ce propasti Velezu. Poz
user1579962154
Ce pripasti Velezu *
Pikachu11
Na stranu sva ova prica o pojacanjima i ko koliki kvalitet ima za ulazak u Europu, mene licno je vise strah drugih stvari i moje licno misljenje je da ce druge stvari vise uticati od tog kvaliteta igrackog kadara, nacionalni kljuc i ptice na grani znaju kako to funkcijonise u nasoj ligi, mislim da je Sarajevo na kraju prvo zrunjski i Borac imaju zagarantovano mjesto u Europi ne znam koliko Velez da bude dobar na proljece misim da ova dva kluba imaju zagarantivano mjesto u Europi.
DolinaHeroja
PIKACHU11 pa to i je najveći problem Veleža, jer upravo zbog "politike" iz redova saveza imaće tu barijeru sve i da sportski bude konkurentan za sami vrh premijer lige i evrope! Sama ona dešavanja na utakmici u Banjaluci protiv Borca sve govore!!!
Zaccheroni
Mi jedini ne moramo biti u evropi. Mi igramo lopte,onako za oko i dusu i za nase navijace. A na kraju krajeva mi jos gradimo ekipu koja ce biti vrh bh fudbala narednih godina. MUSVDG
Pikachu11
E bas toga je mene strah “nove Banja Luke” a ocekivati je takav rasplet. Ne znam kakvu kvalitetu da imas pojedini klubovi moraju igrati Europu.
Zaccheroni
Mnogo smo jaki! Dobro dosao Dejo
VelikiMislilac
Zaccheroni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.