10

Komentari (10)

King_Kenny
...skrhao Picousti desetine miliona u ovaj rezimski projekat,a ovaj nije uspio 3 godine primirisati LP...logicno da ide,jos nek bude sretan sto nisu cevape od njega napravili hehehe...
user1627322078
Zamisljam neki srpski portal i udarnu vijest da je neki trener napustio Zelju ili Sarajevo!? Pa da li ste vi normalni, koga boli ***** za Zvezdu i to jos glavna vijest!?
Libero5
Pola Bosne prije rata je navijalo za Zvezdu i Partizan a i intersuje nas kad u komsije crkne krava
King_Kenny
@Libero5 ...to je bilo prije rata dok je naivni Bosnjo vjerovao u lazno bratstvo i jedinstvo...mada ih izgleda ima jos dosta koji i danas vjeruju ikoji se ni nakon genocida i tolikih ratnih zlocina jos nisu opametili...
user1627322078
Jesil ti kenny sa BB?
SarajFK
Covjek ima karakter. A naš duduk bi rekao igraci nisu ispostovali.
pjanke.sa
Jao kako ce ti duduk i SD veceras usta zacepiti. Nadam se da ces imati dostojanstva i ugasiti profil i po mogucnosti odseliti iz Sarajeva daleko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.