Stanković: Uznemiren sam, žao mi je zbog kornera, ali neću da plačem!

Zvezda pružila sjajnu partiju u revanšu, no Milan ide dalje

Stanković: Uznemiren sam, žao mi je zbog kornera, ali neću da plačem!

S. Mlaćo

Crvena Zvezda je remijem u Italiji sa Milanom se oprostila od Evrope.

+

Srbijanski prvak pružio je više nego hrabru partiju, na kraju čak pokušao napraviti senzaciju, no nisu uspjeli izabranici Dejana Stankovića.

Na kraju su imali korner kao posljednju šansu za pogodak i prolaz dalje, no glavni sudija nije dozvolio izvođenje. Pokazao je da je susret završen, a sasvim razumiljivo u Zvezdi su potpuno poludjeli zbog takve odluke.

"Naravno da smo uznemireni zbog toga jer nam je to bila poslednja šansa na utakmici. Žao mi je zbog tog kornera, ali neću da plačem. Ali dopusti nam da izvedemo taj korner. Milanu bi dopustio. Kao i ostalim klubovima na ovom nivou. Daj nam taj korner kao nagradu ovim momcima za sve što su uradili. Ali ponavljam, neću da plačem. Samo bi bilo ljudski da smo dobili taj korner", kazao je Dejan Stanković za Arenu poslije meča.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U prvom meču bilo je 2:2, a u revanšu 1:1.

"Nažalost, eliminisani smo, ali nije Milan napustio teren sa velikim dokazom da je toliko iznad nas. Momci su pokazali za 180 minuta da mogu da igraju protiv velikog kluba i jake ekipe kao Milan. U svakom trenutku su znali šta rade i ja sam oduševljen. Ja ih gledam kao pobednike i stalno ću ih tako gledati. Mogu samo da budem ponosan. Dosta truda, rada, odricanja je ovde uloženo. Samo je bitno da im pokažeš da mogu. A oni su to pokazali večeras", dodao je Stanković.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Zvezda je popularna ekipa među ratnim zločincima. Zato mi je drago sto su ispali
7 2
user1593509319
Nikada ovi preko Drine nece nauciti sportski pod ijeti poraz uvijek ih neko mrzi Dzabe sto su igrali u velikim klubovima ali Karpatski geni ostaju
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi