"Srbijanski mangup": Stanković nadmudrio i UEFA-u, dobio crveni karton i opet vodio ekipu Zvezde

Snašao se

"Srbijanski mangup": Stanković nadmudrio i UEFA-u, dobio crveni karton i opet vodio ekipu Zvezde

E. Škorić

Crvena zvezda je sinoć poražena od Hoffenheima u gostima s 2:0 u susretu 1. kola grupne faze Evropske lige.

Trener gostiju iz Beograda Dejan Stanković je u 64. minuti isključen jer je verbalno napao sudiju nakon prvog gola njemačke ekipe, ali snalažljivi srbijanski strateg je pokazao da i u koronavirusu ima nešto dobro.

Iskoristio je to što se utakmice igraju bez publike ili pred malim brojem ljudi, pa je s tribina bez problema vodio ekipu. On je vikao dovoljno da ga igrači čuju i čini se da je pronašao način da "prevari" i UEFA-u, koja naravno neće imati mogućnost dodatnog kažnjavanja Stankovića.

Također, bivši legendarni nogometaš je davao savjete igračima i u tunelu stadiona, a uz pomoć tableta objašnjavao je kako bi trebalo njegovi nogometaši da igraju do kraja meča.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Unatoč njegovim uputama, Zvezda nije uspjela izbjeći poraz, mada je ostavila jako dobar dojam.

Top Komentari

Jadnimi
A mangupluka, svašta
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi