Đekanović: Došli smo ovdje po rezultat, bili dominantniji i zasluženo pobijedili

Trener Zvijezde nakon meča

Đekanović: Došli smo ovdje po rezultat, bili dominantniji i zasluženo pobijedili

E. Čaušević

Fudbaleri Zvijezde danas su u gostima pobijedili Mladost sa 2:1 u okviru 21. kola.

Zvijezda je uspjela da dođe do pobjede u Doboju kod Kaknja i osvoji važna tri boda u borbi za opstanak u društvu najboljih.

Nakon utakmice svoj utisak otkrio je i trener gostujuće ekipe Nebojša Đekanović.

"Imali smo problema tokom sedmice što se tiče još nekih igrača koji su trebali biti registrovani, imali smo kartoniranih igrača, danas se desila situacija na otvaranju meča gdje smo pravili dvije prinudne izmjene. Imali smo incijativu, napadali smo i došli smo ovdje po rezultat. Dobro igramo i konstantno iz meča u meč i otkad sam došao mislim da nas niko nije nadigrao. Čestitam momcima, danas smo bili dominantniji i zaslužili smo pobjedu", rekao je Đekanović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za Zvijezdu je ovo bila prva pobjeda nakon dva uzastopna poraza, a već u narednom kolu u goste im dolazi Igman.

"Pa da, pogotovo u ovoj ligi kada vežete dva poraza uđete u probleme. Sada nam dolazi Igman, nije lako i treba se izvući, ali mi se držimo svojih ciljeva i to je to. U idućem meču ćemo igrati napadački, dat ćemo sve od sebe da slavimo protiv Igmana. Pozivam navijače da nas podrže jer nam 12. igrač itekako znači", zaključio je.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi