Iz Bešiktaša objavili da je nestao i da im se ne javlja, on objasnio gdje se nalazi i šta se dešava

Dele Alli se oglasio na Instagramu

Iz Bešiktaša objavili da je nestao i da im se ne javlja, on objasnio gdje se nalazi i šta se dešava

E. Čaušević

Trener Bešiktaša, Senol Gunes, našao se u centru pažnje danas nakon što je izjavio da se Dele Alli nije pojavio na treningu ovog kluba i da mu uopšte ne mogu ući u trag, te da im engleski fudbaler ne odgovara na pozive. Nakon nekoliko sati paničke potrage Dele se konačno javio i objasnio šta se dešava.

Dele je pred početak sezone stigao na posudbu iz Evertona kao veliko pojačanje, te je u Turskoj pokušao da oživi svoju karijeru, ali već sada je jasno da to nije uspio da uradi.

Nekadašnji igrač Tottenhama nije uspio da se nametne treneru i izbori za neku ozbiljniju minutažu, a nedavno je Gunes čak rekao da na njega više neće računati, te da Dele neće nastupati do kraja ove sezone.

Već sada je jasno da će se Dele vratiti u Everton na kraju sezone i da Bešiktaš neće otkupiti njegov ugovor, ali će završiti sezonu u turskom klubu.

Tokom početka reprezentativne pauze igrači koji ne igraju za svoje selekcije su dobili nekoliko dana pauze, ali su se danas trebali pojaviti na treningu. Među njima je trebao biti i Dele, ali se on nije pojavio na treningu Bešiktaša.

Nakon treninga Gunes je izjavio da uopšte ne mogu ući u trag Alliju i da ne znaju gdje se nalaze, te da on ne odgovara na njihove telefonske pozive.

Oglasi

"Dali smo mu dozvolu da ode na kraći odmor, a on se još nije vratio. Kiša je i vjerovatno se zbog toga nije vratio. Pokušavamo saznati gdje se nalazi, ne javlja se na telefon, nadam se da mu ništa loše nije dogodilo", rekao je Senol Gunes.

Nakon toga nastala je prava panika jer su se mnogi pitali šta se dešava s Allijem i gdje se on nalazi, te su se pribojavali da mu se nije desilo nešto loše.

Međutim, Alli se na kraju oglasio na Instagramu i objasnio je da je sve u redu, a nakon toga otkrio je gdje se nalazi i zbog čega se danas nije pojavio na treningu Bešiktaša.

"Hej ljudi, dobio sam mnogo poruka i želim da objasnim šta se dešava. Klub mi je dao dozvolu da ostanem na ljekarskom pregledu danas. Sutra se vraćam u trenažni proces", poručio je Alli.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Opis nije dostupan.

Također, engleski mediji potvrdili su da se on još uvijek nalazi u Londonu i da je planirano da se ujutro vrati u Istanbul i priduži ekipi Bešiktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi