Sinoć doživio veliko poniženje, a danas objavio emotivnu poruku: "Spasila si mi život..."

Alliju ne ide najbolje u Bešiktašu

Sinoć doživio veliko poniženje, a danas objavio emotivnu poruku: "Spasila si mi život..."

Endin Čaušević

Dele Alli svojevremeno važio je za jednog od najvećih potencijala engleskog fudbala, ali na kraju nije ispunio očekivanja jer je njegova karijera krenula totalno nizbrdo. I jučer je na meču Bešiktaša doživio novu sramotu jer su ga izviždali navijači kluba za koji nastupa, a on je svima odgovorio objavom na Instagramu.

Bešiktaš je prije nekoliko sezona briljirao u dresu Tottenhama, ali nikome nije jasno šta mu se desilo u prethodne dvije godine jer je doživio ogroman pad.

Prvo je prešao u Everton gdje se također nije proslavio, a ljetos je iznenadio sve odlukom da karijeru nastavi u Turskoj gdje je stigao u Bešiktaš na kraju ove sezone.

Međutim, ni u Turskoj mu ne ide ni blizu kako je očekivao jer je sinoć doživio novi veliki udarac i to od navijača kluba za koji igra.

Naime, na meču Kupa protiv trećeligaša Sanliurfaspora bivši engleski reprezentativac igrao je od prve minute, ali je potom doživio još jedno poniženje.

Oglasi

Trener Senol Guneš odlučio je izvesti Allija iz igre već u 29. minuti utakmice jer nije baš briljirao na terenu, a da stvari budu gore navijači Bešiktaša žestoko su ga izviždali dok je napuštao teren.

Mediji u Turskoj pišu da bi Dele Alli nakon samo pola godine mogao da napusti Tursku i vrati se u Englesku jer avantura u Bešiktašu mu uopšte ne ide po planu.

Nakon sinoćnjih zvižduka i kritika koje je dobio Englez se oglasio na Instagramu i svima je poslao jasnu poruku.

Alli je objavio nekoliko fotografija s treninga Bešiktaša, a u centru pažnje se našla lopta koja je očito njegov jedini spas u cijeloj toj situaciji.

"Spasila si moj život. Zbog toga ću te uvijek voljeti", poručio je Alli iako njegov odnos s loptom na terenu i nije baš najbolji prethodnih godina.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Očekuje se da će se on u januaru vratiti u Everton, a šta će dalje biti s njim ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Bešiktaš je prije nekoliko sezona briljirao u dresu Tottenhama. Brat čauš prevazilazi sam sebe. Svaka čast
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi