Wanda mu od života pravi pakao, ali ono što je Icardi večeras uradio utišalo je svakog kritičara

Sjajan gol Argentinca

Wanda mu od života pravi pakao, ali ono što je Icardi večeras uradio utišalo je svakog kritičara

E. Čaušević

Galatasaray i Bešiktaš igraju trenutno veliki gradski derbi u okviru 13. kola turske Superlige, a u centru pažnje u prvom poluvremenu našao se argentinski napadač Mauro Icardi koji je svojim golom sve oduševio.

Utakmica Galate i Bešiktaša uvijek izaziva nevjerovatan interes, a tako je i večeras na Nef stadionu koji je ispunjen do posljednjeg mjesta.

Galatasaray je uspio nešto bolje da otvorio utakmicu i upostavi svoj ritam igre, a to se domaćem timu isplatilo već u 18. minuti kada su uspjeli da povedu sa 1:0.

U centru pažnje našao se Mauro Icardi koji je zabio fantastičan pogodak za 1:0 nakon asistencije Yilmaza, te je pokazao da još uvijek ima magiju u svojim nogama.

Icardi je bio na meti velikih kritika u posljednje vrijeme jer je u Galatu stigao kao ogromno pojačanje iz PSG-a, ali na startu ove sezone nije baš uspio da opravda očekivanja.

Argentinac je zabio tek jedan pogodak pred večerašnji derbi što očito nije dovoljno, te su navijači Galate žestoko kritikovali Icardija zbog loših igrača i on je odlučio da im večeras odgovori na najbolji način.

Icardi je prethodnih mjeseci u centru pažnje više zbog privatnog života nego fudbala, no jasno je da se i dalje radi o sjajnom napadaču.

Van terena mu ne ide najbolje jer je prekinuo s Wandom Narom koja svojim potezima pravi pakao od Icardijevog života, ali on je to večeras sve uspio ostaviti po strani i zablistao je kada je Galati bilo najpotrebnije.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Međutim, slavlje navijača Galatasarayja nije dugo trajlo jer je Bešiktaš samo deset minuta kasnije uspio da poravna na 1:1.

U centru pažnj ebio je Tosun koji je nakon dodavanja Saissa sjajno savladao golmana Galate i vratio je stvari na početak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi