Sir Alex ga htio za 100 miliona pa propao sa 27: Dok saigrači igraju, njega djevojka vodi ka ludilu

Pochettino otkrio do sada nepoznate detalje

Sir Alex ga htio za 100 miliona pa propao sa 27: Dok saigrači igraju, njega djevojka vodi ka ludilu

Admin Čaušević

Slovio je za najvećeg talenta u svojoj zemlji, a čuveni Sir Alex Ferguson je za njega bio spreman platiti i rekordan novac, danas se smatra najvećom fudbalskom propalicom, a tek mu je 27 godina.

I dok njegovi saigrači treniraju i igraju utakmice na startu nove sezone Dele Alli je na Sardiniji gdje puni baterije u društvu svoje prekrasne djevojke Cindy Kimberly.

Zvanično je Alli povrijeđen i još uvijek se oporavlja od povrede mišića i nepoznato je kada će ponovo na teren.

Romantični dvojac bio je nasmijan dok su se razigrano sunčali Cindy je uočena kako se kupa u oceanu u plavom bikiniju, dok se Alli izležavao na ležaljci.

Alli uživa u Italiji sa svojom djevojkom

Paparazzi su uspjeli par, koji je prvi put u javnosti zajedno viđen prošle godine, uhvatiti kako u jednom trenutku razmjenjuju nježnosti.

Englez prolazi kroz itekako težak period svoje karijere, prije svega sa mentalne snage i upitno je da li će ikada više biti na svom nivou.

Oglasi

Dok je igrao u Tottenhamu Alli je predviđana velika karijera, a njegov bivši trener Mauricio Pocehttino je otkio kako je Ferguson bio spreman platiti čak 100 miliona funti.

"Kad je stigao Tottenham iz Milton Keynesa, bio je klinac', rekao je Pochettino za Athletic te nastavio:

"Izgradili smo odnos i onda ste korak po korak mogli vidjeti evoluciju kako je postao jedan od najboljih igrača u Premier ligi."

Nije poznato kada će Englez ponovo na teren

"Uvijek se sjećam kako mi je Sir Alex Ferguson govorio: 'Dovest ću ga za 100 miliona funti', a to je bilo kada je 100 miliona funti bilo 100 miliona, kao što je sada 200 ili 300 miliona funti".

Alli je u nedavnom vrlo emetivnom razgovoru govorio i da je razmišljao da završi karijeru zbog problema sa alkoholom i tabletama za spavanje te da je čak šest sedmica bio na klinici na odvikavanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski ofanzivac je još uvijek relativno mlad i ima vremena da ispravi greške koje je napravio, međutim stalni problemi povreda mu ne dozvoljavaju da napravio bilo kakav utjecaj u ekipi Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti