Delić napustio Slogu, pa pojačao "fenjeraša" iz Crne Gore

Igrao i u Borcu

Delić napustio Slogu, pa pojačao "fenjeraša" iz Crne Gore

Dojučerašnji igrač Sloge iz Gornjeg Crnjelova Ivan Delić karijeru nastavlja u barskom Mornaru, pišu mediji iz Crne Gore.

Ovaj 32-godišnji igrač sredine terena u prethodnoj polusezoni se nije pretjerano naigrao u Slogi, zbog čega je i raskinuo ugovor, a na kraju se odlučio vratiti u Crnu Goru i pojačati posljednjeplasirani tim tamošnje lige.

Da je Delić novi igrač Mornara potvrdio je i predsjednik Nikola Simović, kazajući pritom kako u klubu rade na dovođenju još igrača u zimskoj pauzi, te da se uglavnom radi o provjerenim imenima.

Delić je inače prije Sloge u našoj zemlji nastupao još za Mladost iz Velike Obarske i Borac, gdje je, više-manje, bio standardan igrač. Posebno će ostati upamćen kao sjajan izvođač slobodnih udaraca.

Mimo epizode u BiH, ovaj nekadašnji crnogorski reprezentativac je igrao još za Budućnost iz Podgorice, Lovćen, Grbalj, Mladu Boleslav, Zalaegerszeg, Tiranu i Vllazniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi