Padaju potpisi u Gornjem Crnjelovu: Stiglo pojačanje iz litvanskog šampionata
Foto: Facebook/OFK Sloga Gornje Crnjelovo

OFK Sloga doveo još jednog igrača

Padaju potpisi u Gornjem Crnjelovu: Stiglo pojačanje iz litvanskog šampionata

OFK Sloga iz Gornjeg Crnjelova je prvi dio sezone Prve lige RS okončao na drugom mjestu tabele sa tri boda zaostatka za prvoplasiranim Borcem.

Jasno je da će se ekipa koju sa klupe vodi Dragan Mićić do kraja sezone boriti sa banjalučkim velikanom za plasman u Premijer ligu BiH, a da su u Gornjem Crnjelovu ozbiljno shvatili zadatak pred sobom govore i pojačanja koja stižu posljednjih dana.

Sloga je ove zime pretrpila značajne promjene u igračkom kadru. Nekoliko fudbalera je napustilo klub, ali su proteklih dana stigli Danijel Zlatković, Joco Stokić, Aldin Šišić i Dejan Popović.

Danas su iz Sloge otkrili da je stiglo još jedno pojačanje, a riječ je o desnom bočnom, Igoru Krmaru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ovaj 27-godišnjak je u Slogu stigao nakon epizode u litvanskom prvoligašu Atlantasu, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao još i za Rabotnički, Slobodu iz Užica, Bežaniju, Mačvu, Slaviju iz I. Sarajeva, BSK Borču, praški Bohemians, Smederevo i Radnički iz Niša.

"Sve ono što smo željeli, mi smo i doveli. Dolaskom Krmara, popunili smo sve one pozicije koje smo procijenili kao deficitarne. Na probi imamo još par mladih igrača i o njihovoj budućnosti će odlučiti naš stručni štab. Čini mi se da i među njima ima štofa za nas. Uvijek ostavljam prostora za još neko vrhunsko pojačanje, ukoliko se pojavi na tržištu, ali već sada smo zaokružili prelazni rok... Smatram da imamo dosta kvalitetniju ekipu nego u prošloj sezoni, ali teren je taj koji će pokazati kako stoje stvari... Ekipa će imati najbolje moguće uslove za rad, a šlag na tortu i ove godine biće odlazak u Antaliju. To je i jedan vid nagrade kojom želim da im se zahvalim za igre i ponašanje koje konstantno pružaju u dresu Sloge. Želimo u Premijer ligu, smatram da to po svemu i zaslužujemo", izjavio je prvi čovjek Sloge Zlatko Krbanjević za klupsku FB stranicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi