Delije ponovo u centru pažnje: Kako će UEFA sada reagovati?

Sprema li se nova kazna?

Delije ponovo u centru pažnje: Kako će UEFA sada reagovati?

Samir Mlaćo

Navijači Crvene Zvezde ovih dana su ponovo u centru pažnje. Naime, Zvezdu je UEFA kaznila sa dvije utakmice bez publike u Evropi, a kao razlog navedeno rasističko ponašanje i blokirane stepenice.

Navedeno se da su popularne Delije skandirale Ratku Mladiću i Draži Mihailoviću, a pored toga Zvezda će morati platiti 72.000 eura.

Da Delije ne misle prekinuti rat sa UEFA-om, pokazale su i na današnjem ligaškom meču protiv Spartaka iz Subotice.

Naime, srbijanski mediji prenose da se od prve minute sa tribina se čuje skandiranje "UEFA mafija", a kako će krovna kuća evropskog nogometa reagovati sada ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

casimiro
glupani,giraju klub u ponor!ko je sa uefom izasao na kraj?pogotovo sa ovih prostora!poserem vam se na mladica i ostale!!
46 1
DamirT
Gori ste vi novinari sto pisete o njima.Boli me k*rac za srbima.Gdje god da odu niko ih nece volit zato sto uvijek samo velicaju mladica i ostala g*vna
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi