Delije priredile pakao omraženom golmanu Partizana

Još uvijek ne opraštaju Stojkoviću

Delije priredile pakao omraženom golmanu Partizana

U ovim trenucima se igra najveći derbi srbijanskog fudbala u kojem se sastaju Crvena zvezda i Partizan.

Nakon prvog poluvremena rezultat je 0:0, ali je lako moglo biti drugačije da su fudbaleri jednih i drugih bili precizniji u nekim šansama u kojim su se našli u prvih 45 minuta.

Jedan od najzanimljivijih detalja utakmice na Marakani desio se na zagrijavanju fudbalera, kada je moglo doći do ozbiljnog incidenta.

Najvatreniji navijači Crvene zvezde su sa sjeverne tribine gađali golmana Partizana Vladimira Stojkovića topovskim udarom, koji je eksplodirao u njegovoj neposrednoj blizini, ali se povratnik među crno-bijele izvukao bez povreda.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Popularne Delije još uvijek ne mogu da oproste Vladimiru Stojkoviću prelazak u Partizan, pa tako reprezentativni golman Srbije od prvog minuta trpi velike uvrede sa tribina.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije