Đelmić pred Sarajevo: Kvalitetni su na svim pozicijama, ali borićemo se

Iskusni ofanzivac govorio pred sutrašnji meč

Đelmić pred Sarajevo: Kvalitetni su na svim pozicijama, ali borićemo se

S. Mlaćo

Pred nogometašima Radnika iz Bijeljina je novi težak ispit. U okviru 12. kola Premijer lige BiH u goste će ekipi Sarajeva.

Lider tablice sa Koševa svakako je veliki favorit, ali i Bijeljinci imaju svoje adute. Radnik je često znao na Koševu odigrati dobru partiju, a u posljednjih nekoliko međusobnih utakmica ima i bolji skor, što daje optimizam u ovom klubu.

Svakako da će jedna od najvećih prijetnji za odbranu Sarajeva biti iskusni Ognjen Đelmić.

"Sarajevo se nalazi u odličnoj formi, što potvrđuju rezultati koje bordo tim postiže u prvenstu, te se zasluženo nalaze na prvom mjestu. Imali smo priliku odmjeriti snage u prvom kolu kada smo savladali Sarajevo sa 2:1. Činjenica je jedna da se radi o izuzetno kvalitetnom sastavu, faktički sve pozicije u timu su jake i kvalitente, pa će nam biti teško parirati lideru. Nama ostaje da se borimo i da pružimo dostojan otpor protivniku, te da se na najbolji mogući način predstavimo publici u Sarajevu", kazao je Đelmić za fb stranicu Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mlade Žižović će u sutrašnjem meču biti lišen usluga Dušana Martinovića, Vladimira Bradonjića, Slaviše Radovića, dok je upitan Radosav Aleksić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi