Demant iz Bešiktaša: Ljajić jeste bolestan, ali nema koronavirus

Zvanično saopštenje

Demant iz Bešiktaša: Ljajić jeste bolestan, ali nema koronavirus

Sinoć su se pojavile informacije da je moguće da je reprezentativac Srbije i fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić zaražen koronavirusom.

U medijima su se pojavili navodi da je odvojen od ekipe i poslan u karantin, te da je zbog visoke temperature već par dana "prikovan" za krevet.

Ljajić izgleda jeste "pokupio" virus, ali ne onaj od kojeg strahuje svijet i o čijem širenju iz sata u sat izvještavaju svjetski mediji.

Naime, nakon pregleda je ustanovljeno da je u pitanju obična gripa, te da Ljajić ima jaku upalu krajnika.

Povodom navoda da Ljajić ima koronavirus, danas se zvanično oglasio Bešiktaš i iste demantovao.

"Kategorički demantujemo da je naš igrač obolio od koronavirusa. Bilo je puno neprovjerenih informacija i špekulacija... Ljajić je bolestan, imao je visoku temperaturu. U pitanju je jaka upala krajnika, ali njegovo stanje je stabilno. Zbrinut je, doktori su odredili terapiju i počinje s oporavkom", stoji, između ostalog, u saopštenju Bešiktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi