Kariusu nikako ne ide: Ni Bešiktaš ga ne želi
Foto: EPA

Turci donijeli odluku

Kariusu nikako ne ide: Ni Bešiktaš ga ne želi

Njemačkom golmanu Lorisu Kariusu sve je krenulo nizbrdo.

Prilika koju je dobio u Bešiktašu činila se idealnom za povratak samopouzdanja nakon užasne greške koju je napravio u finalu Lige prvaka, međutim stvari danas ne izgledaju najbolje po njega.

Po završetku sezone Bešiktaš će biti u prilici da otkupi Kariusov ugovor od Liverpoola za samo 7,25 miliona funti, ali tu klauzulu, kako piše The Athletic, nemaju namjeru iskoristiti.

Isti izvor navodi kako se greške Kariusu ponavljaju i u Turskoj, te da čelnici Bešiktaša nisu zadovoljni njegovim izvedbama u ovoj sezoni i nakon dvije godine vratit će ga Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ipak, nije samo forma njemačkog golmana dovela u pitanje ostanak u Bešiktašu. Karius također ima problema i sa životom izvan terena, budući da su ga mediji nedavno uhvatili kako noći provodi opijajući se po Istanbulu, navodno zbog prekida sa djevojkom.

Sve je izvjesnije da će Karius naljeto morati potražiti novu sredinu, jer ni u Liverpoolu više nema mjesta pored Alissona Beckera i Adriana koji je, svaki put kada bi dobio šansu, branio odlično.

Top Komentari

Keydura69
Vi novinari ste ga i syebali. Štogod je lik uradio vi ste objavljivali i ismijavali. Najveci golmani su znali imati ogromne kiksove pa nikom ništa, a ovom hudniku se gledala dlaka u jajetu nakon finala.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti