12

Komentari (12)

jassony
Turcima daj sufizma, caja i dima i da se vrte ko Rumi
bk123
Sreća pa je to uradio neki Turski klub pa nema povlačenja sa nekom vrstom diskriminacije. Nije zloban komentar nego realan. Al isto mislim da je neki drugi razloh
Zulfikar
Pa levatu jedan republika Turska decenijama diskriminira muslimane, do te mjere da su cak ne tako davno zabranili ezan na arapskom jeziku.
PeppermintSA
Nema šta, muslimani su nenormalno ugroženi u Turskoj haha
Turgut2
Nema ovo veze sa postom. Jednistavno neko plasirao tu pricu ali tako klubovi gledaju kad neko ne doprinosi dovoljno za ono sto ga placaju onda ga se otarase. Biznis
kaskada24
Zanimljiv postupak... Kao da se ne može napostiti ili dati fidja, al hajd...
Dzambo
Može, ali moraš imat opravdan razlog. A sumnjam da je fudbal opravdadan razlog
kaskada24
Onda keffaret kao iskup. Dakle, za upućene itekako postoji zamjena za post. Iščitati težnju i smisao posta u islamu bili bi za mnoge poželjno.
arijan10
Oni ga placaju i ocekuju da zbog toga opravda to sto se od njega zahtjeva. Ako nije u mogućnosti biti na 100% zbog bilo kojeg razloga, pa i posta, onda klub ima pravo raditi sto zeli, u ovom slucaju raskinuti ugovor.
C.Banks
A gdje je sloboda vjerovanja i praktikovanja religije. Treba zabraniti je li?
realno_govoreci
Strucnjak,jesi li mozda procitao ostatak teksta ili si samo naslov kriticar? Jrl vidis da i on sam kaze da ne vjeruje da je to razlog jer ima jos igraca u klubu koji poste.ccc jos si se nasao kao ono strucnjak obrazloziti sto bi on trebao da ne posti jer eto u klauzuli stoji da mora dati 100% od sebe.
Vienner
Allah sve vidi brate i za to ces biti nagradjen
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.