Demba Ba poslao poruku Ziyechu i Mazraouiju koji su iftarili na utakmici protiv Tottenhama

Oduševili nekadašnjeg napadača Chelseaja

Demba Ba poslao poruku Ziyechu i Mazraouiju koji su iftarili na utakmici protiv Tottenhama

E. Čaušević

Fudbaleri Ajaxa oprostili su se od Lige prvaka nakon šokantnog poraza od Tottenhama (2:3) u revanšu polufinala.

Ajax je bio na korak od velikog finala nakon što su u prvoj utakmici slavili s 1:0 u Londonu, te su sinoć nakon prvog poluvremena vodili s 2:0, ali su to prokockali.

Tottenham je odigrao odlično u drugom poluvremenu i uspio da dođe do nevjerovatnog preokreta. Hat-trick za goste postigao je Lucas Moura koji je tako odveo londonski klub u finale Lige prvaka gdje ih čeka Liverpool.

No, jedan od najljepših detalja sinoćnje utakmice desio se sredinom prvog dijela, a u centru pažnje bili su igrači domaćeg tima Ziyech i Mazraoui koji su postili.

Oni su odlučili da utakmica neće utjecati na Ramazan, te su zapostili jučer što nije baš oduševilo ljekarski tim Ajaxa. Kamere su sredinom prvog dijela snimile trenutak kada je Mazraoui dobio energetski napitak kako bi barem na taj način "iftario".

Ovim detaljem oduševljen je bio i nekadašnji napadač Chelseaja, Demba Ba, koji se oglasio na Twitteru s porukom za fudbalere holandskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Gledati ova dva klinca dok iftare tokom utakmice me čine nevjerovatno ponosnim. Neka dragi Allah bude zadovoljan s vama braćo Mazraoui i Ziyech", napisao je Demba Ba.

Top Komentari

Dobojlija
E jebi ga. ,zderacu svinjetine gdje si sada.Za razliku od vas koji vrijedjate post I muslimane ,mi muslimani se ponosimo sto smo muslimani I briga nas za vase vrijedjanje,usput oni sto se nazivaju muslimanima a koji ubijaju misleci da ce u raj ,nisu muslimani I nemaju nista sa Islamom
10 0
konjnakvadrat
Jel ovo onaj Ba sto nije htio da nosi dres sa natpisom neke kladionice(haram), pa ga kasnije uslikali za stolom prestiznog casina u Las Vegasu
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi