10

Komentari (10)

Penderinos
Recenzirati film Black Panther
miki30
Šta kaže kada ga vidim sledeći put, čut će me zbog toga. Pa zaboli Tuchela taki za tobom, ko si ti?? Nije se nikad čulo za tebe, dok nebi ovo njesra oko boje kože.
Penderinos
Kako se nije čulo za njeg, zar se ne sjećaš da je činio magicni tandem s vedom u Hoffenhajmu a poslije je golom u 88 min izbacio PSG iz lige prvaka u 1/4 finalu kad je igrao za Chelsea. Nije da je totalni anonimus
zevs
Stvarno su ovi migranti postali dosadni
user1583752673
Ne serite vise!!!
Zaštita Identiteta
Ljudi natjerali Uncle Ben's da promijeni logo zbog "rasizma" alooooo, gdje mi idemo... Bože sačuvaj
Penderinos
I ono brašno aunt jemima takodjer
AmarSahi
Dobije prava i odmah hoće da bude car. Tačno treba uskratiti prava veganima, feministkinjama i ovim crnima, ako je ovo rasizam ja sam Lebron James.
vedin
Ovi žele podršku i kada nisu u pravu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.