Dembele: Ostajem dugo u Barceloni

Nema plan da napusti klub uskoro

Dembele: Ostajem dugo u Barceloni

E. Škorić

Talentovani Ousmane Dembele smatra da će u Barceloni provesti dugi niz godina.

Dembele je u Bracelonu stigao za 105 miliona eura iz Borussije, a do sada nije punio igra, tek je skupio 12 nastupa, od čega je sedam puta bio starter.

Iako igra mnogo manje nego što se očekivalo, njegova želja je ostati u Barceloni i pokazati da nije tek tako plaćen 105 miliona.

"Ne odlazim na kraju sezone. U Barceloni sam potpisao ugovor na pet goidna. Tu ću ostati dugo vremena. Drago mi je zbog jake konkurencije i zbog dolaska Coutinha. S dobrim igračima i sami postajete bolji i jači", kazao je Dembele.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On će sasvim sigurno osvojiti ligaški naslov s Barcom, možda i Kup, dok je u Ligi prvaka katalonski tim ipak ispao od Rome u četvrtfinalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi