Dembele posljednjim potezom najavio svoj odlazak, ali i dolazak Neymara?
Dembele je maknuo Barcelonu iz svoje biografije na svom Instagram profilu

Stvari će nakon sastanka dva kluba biti puno jasnije

Dembele posljednjim potezom najavio svoj odlazak, ali i dolazak Neymara?

S. Pašalić

Barcelona će se danas ponovo sastati sa predstavnicima PSG-a kako bi pokušala dogovoriti transfer Neymara.

Katalonci su nedavno također održali jedan sasatanak u Parizu sa ljudima iz PSG-a, ali nisu uspjeli postići dogovor pa su se stvari vratile na početak.

Španski mediji su jučer objavili kako su Parižani spremni pustiti Neymara za 100 miliona eura, ali da Barcelona pošalje u francuski klub još Semeda i Dembelea.

Ousmane Dembele se i ranije dosta spominjao kao igrač koji bi mogao biti dio ponude koja bi mogla zadovoljiti ljude u Parizu.

Francuz je prije dvije godine u rekordnom transferu stigao na Camp Nou, ali je razočarao, te je Barcelona spremna da ga pusti s obzirom da je pravio probleme i van terena, a imao je i nekoliko povreda.

Dembele je nedavno zaradio novu povredu i to nije prijavio ljekarskom timu Barcelone te je otišao na odmor sa porodicom.

Nakon povratka u Barcelonu, konstatovano je da je povrijeđen i da će biti van terena pet sedmica, a zbog svog nemara je i žestoko novčano kažnjen od strane katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dok traju priče oko njegovog potencijalnog odlaska sa Camp Noua i potpisa za PSG, Dembele je uradio nešto što je dodatno potvrdilo da se nešto sprema.

Naime, Francuz je na svom Instagram profilu maknuo iz svoje biografije Barcelonu, a da li to znači i definitivan odlazak ostaje da se vidi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi