Dembele u centru pažnje: Jučer se nije pojavio na treningu, a na telefon se nije javljao sat i pol
Dembele je već do sada imao nekoliko problema sa povredama otkad je stigao u Barcu, a nova odsustva sa terena mu svakako ne bi išla u prilog.

Ima problema sa crijevnom virozom

Dembele u centru pažnje: Jučer se nije pojavio na treningu, a na telefon se nije javljao sat i pol

Mladi francuski veznjak Ousmana Dembele ponovo se našao u centru pažnje katalonskih medija. 

Dembelea ne ide baš najbolje otkad je prešao u Barcelonu, a do sada je uglavnom imao probleme sa povredama.

Ipak, ovog puta se desila nešto zanimljivija situacija. Naime, katalonski mediji prenose kako se on jučer nije pojavio na treningu Barcelone, a stručni štab se zabrinuo jer se nikome nije javljao na telefon oko sat i pol.

Mnogi su čak pomislili da mu se desila neka nesreća, ali ipak se ispostavilo da je dobio nešto teži oblik crijevne viroze zbog kojeg je ostao u kući čitav dan, a kasnije je objasnio Valverdeu i njegovim pomoćnicima šta se zapravo desilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno da nova odsustva sa treninga neće puno pomoći Dembeleu koji ionako pleše po tankom ledu u Barceloni i čini se da je samo pitanje vremena kada će napustiti klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi