Dembele uzeo stvar u svoje ruke: Na Instagramu ostavio komentar De Jongu, pa dobio lajk

Barca želi Holanđanina na ljeto

Dembele uzeo stvar u svoje ruke: Na Instagramu ostavio komentar De Jongu, pa dobio lajk

E. Čaušević

Fudbaler Ajaxa, Frenkie de Jong, na kraju ove sezone sigurno će biti jedan od najtraženijih igrača u Evropi, a već neko vrijeme povezuje se s Barcelonom i PSG-om.

Barcelona je još ljetos pokazala interes za De Jonga, ali ovaj mladi fudbaler nije htio da napusti Ajax, te je odlučio da ostane u ovom klubu barem još jednu sezonu. No, jasno je da će teško narednog ljeta uspjeti da odbije transfer jer je i Ajaxu u interesu da uzme što više novca za ovog dragulja.

Špekuliše se da De Jonga žele mnogi klubovi, ali da su do sada konkretni bili samo Barca i PSG. Ipak, mnogi savjetuju De Jonga da ide u Barcelonu jer katalonski tim igra fudbal koji odgovara njegovom stilu, no s druge strane PSG mu već sada nudi ogroman novac.

Zanimljivo da je stvari u svoje ruke odlučio uzeti Ousmane Dembele koji je konačno zaigrao u pravoj formi. Dembele je ostavio De Jongu komentar u bojama Barcelone, a fudbaler Ajaxa mu je to lajkao. Naravno, to je odmah pokrenulo lavinu špekulacija i priča da je to dokaz da će De Jong na kraju obući dres Blaugrane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça BiH.

Top Komentari

Konj konjski
Pa neki dan ste pisali da je dogovoren transfer u psg
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi