Demirović i Ćavar složni: Njemačka je jaka, ali daćemo sve od sebe

Mladi bh. reprezentativci pred sutrašnji meč

Demirović i Ćavar složni: Njemačka je jaka, ali daćemo sve od sebe

Mlada reprezentacija BiH sutra na Bilinom polju dočekuje Njemačku sa kojom će odigrati utakmicu kvalifikacija za U21 Evropsko prvenstvo.

O sutrašnjem meču danas su govorili naši mladi reprezentativci Ermedin Demirović i Marijan Ćavar.

"Ne bježimo od toga da je Njemačka favorit. Sigurno se radi o jednoj od najkvalitetnijih ekipa u Evropi. Znamo da nas očekuje jako teška utakmica, ali na domaćem terenu nećemo nikome pustiti da lako odnese tri boda. Sutra ćemo dati sve od sebe da osvojimo bodove, po mogućnosti sva tri", istakao je Ćavar, pa dodao:

"Svaku utakmicu svaka ekipa daje sve od sebe. Što se tiče borbenosti, volje i želje, to neće izostati sutra. Spremili smo se, znamo kako igraju. Imaju brz protok lopte..."

"Mislim da je jaka ekipa i Njemačka, ali i mi smo. Radili smo dobro na treninzima, znamo šta nas sutra očekuje. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe... Borićemo se svi zajedno kao ekipa, kao što smo igrali protiv Belgije. Nadam se dobrom rezultatu, iako su oni možda i kvalitetniji po igračima. Ali, daćemo sve od sebe", poručio je Demirović.

Utakmica na Bilinom polju igra se sutra od 18:00 sati.

Top Komentari

zokora
Kad vidim frizuru ovog demirovica ,ne nadam se od njega nicemu bgm
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi