Mladi reprezentativci stigli u Zenicu i odradili prvi trening

Susret sa Njemačkom u utorak

Mladi reprezentativci stigli u Zenicu i odradili prvi trening

S. Mlaćo

Nakon pet dana priprema u Sarajevu, U-21 reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas stigli u Zenicu gdje su već odradili jedan trening.

Izabranike Vinka Marinovića u utorak u 18:00 sati na Bilinom polju očekuje susret sa Njemačkom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021, ulaz na tribine je slobodan.

Meč će voditi sudijska četvorka iz Danske. Glavni sudija je Jens Maae, pomoćnici su Jesper Dahl i Victor Skytte, dok je četvrti sudija Sandi Putros.

Sutra će mladi Zmajevi odraditi posljednji trening pred meč sa visoko rangiranim protivnikom.

U-21 selekcije Bosne i Hercegovine i Njemačke su se do sad sastajale tri puta. Oba tima su ostvarila po jednu pobjedu, a jedan meč je završen remijem. Gol razlika je 9:8 u korist bh. tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi