Demirović se danas nije proslavio u visokoj pobjedi St. Gallena

Jednostavno ga nije išlo

Demirović se danas nije proslavio u visokoj pobjedi St. Gallena

E. Škorić

St. Gallen je odigrao pripremni meč protiv Schaffhausena i slavio je s 4:2.

Bh. napadač Ermedin Demirović, koji je na posudbi u St. Gallenu iz Alavesa i koji se nalazi na meti brojnih evropskih timova poput Bayera, St. Etiennea, Leipziga i Sampdorije, odigrao je prvih 45 minuta, ali nije se proslavio.

Demirović nije bio posebno raspoložen, a osim što se nije upisao u strijelce, promašio je jedan penal za domaće, tačnije gostujući golman je zaustavio njegov udarac.

Inače, Ruiz i Bakayoko su postigli po dva gola. Jedan u prvom, a drugi u drugom dijelu.

Demirović bi trebao ostati u St. Gallenu do kraja sezone iako posudba ističe ovog mjeseca, a nakon toga bi se trebao zaputiti prema nekoj drugoj destinaciji.

Top Komentari

Penderinos
Uvijek kad nekog kujemo u zvijezde on zakaze
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi