Demirović smirio navijače: Svašta se piše, ali...

Žele ga brojni klubovi

Demirović smirio navijače: Svašta se piše, ali...

Pred Ermedinom Demirovićem je, bez dileme, uzbudljivo ljeto.

Posudba u St. Gallen ispostavila se kao odličan potez za bh. napadača koji predstavlja otkrovljenje sezone. Sa devet pogodaka i četiri asistencije je najefikasniji igrač St. Gallena, a koliko ide dobro njemu, toliko ide i njegovom timu koji se bori za naslov prvaka.

Sve učestaliji napisi o transferu zabrinuli su navijače St. Gallena, koji bi rado da Demirović ostane u klubu i sljedeće sezone, a sada se oglasio i on sam.

"U posljednje vrijeme pojavile su se neke glasine, mnogo se pisalo", započinje Demirović svoju poruku navijačima, naglašavajući kako je to u trenutku kada se klub bori za titulu potpuno nebitno.

"Ja i moji saigrači sada trebamo podršku da nastavimo tamo gdje smo stali. Samo s navijačima možemo uspjeti. Priča još nije gotova", poručio je mladi reprezentativac BiH.

St. Gallen je inače prvi na tabeli s istim brojem bodova kao i Young Boys.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi