Još jedan klub pokazao interes za Demirovića

Mnogi žele bh. napadača

Još jedan klub pokazao interes za Demirovića

Sjajne partije u dresu St. Gallena donijele su Ermedinu Demiroviću interesovanje od strane brojnih klubova širom Evrope.

Mladi reprezentativac BiH je u Švicarsku došao na posudbu iz Alavesa, gdje baš nije imao previše prostora za igru, a to se pokazalo kao pun pogodak. U 16 utakmica Demirović je devet puta pogađao protivničku mrežu i tome je dodao još četiri asistencije.

U St. Gallenu su se već pomirili s tim da Demirovićeva posudba neće biti produžena. Trener Peter Zeidler rekao je kako za Demirovića postoji konkretan interes od strane St. Etiennea, kao i pojedinih klubova iz Njemačke, a sada je otkriveno da je jedan od njih - Freiburg.

Nijemci tvrde kako se Demirovićevo ime nalazi na listi želja Freiburga i da ga čelnici kluba vide kao idealno rješenje ukoliko klub njihov aktuelni napadač Luca Waldschmidt.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ukoliko bi Freiburg bio sljedeća stanica, to bi za Demirovića bio ujedno povratak u rodnu zemlju, gdje je već bio član Hamburger SV-a i RB Leipziga (omladinske kategorije).

Promo

Top Komentari

tuzlaak
Samo Bundesliga za nase igrace... ****s Alaves
0 0
nije.suplja
I zavrsi u Balusporu ili ndsto tako.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi